Ældreområdet: Motivation og trivsel i lederrollen

Fyraftensmøde

Ældreområdet: Motivation og trivsel i lederrollen

Som leder på ældreområdet er du ansvarlig for at drive og udvikle din organisation i en tid med mange krævende ledelsesopgaver.

Tendenserne er velkendte: Vores ældre borgere lever længere, antallet af borgere med kroniske sygdomme og komplekse behandlingsforløb er stigende og kræver øget tværfagligt samarbejde. Dertil kommer store rekrutterings- og fastholdelsesproblematikker i mange organisationer på ældreområdet.

Opgaverne er spændende at bidrage til – både i et lokalt og nationalt perspektiv – men når de gode intentioner og målsætninger møder hverdagens realiteter, kan ledelsesopgaven blive svær, og som leder kan man blive slidt. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på netop det, der understøtter din trivsel og motivation – for det er der brug for.

Kom med til vores fyraftensmøde Motivation og trivsel i lederrollen og bliv inspireret samt få nyttige greb til at arbejde med din trivsel og motivation.

Se invitationen her (pdf)

Sted

Fyraftensmødet afholdes på to forskellige lokationer hver sin dag.

Fyraftensmøde 1
Den 20. april 2023 kl. 17.00-19.30
FOKUS Folkeoplysning | KaffeFair
Strandvejen 19, 2. sal, 9000 Aalborg

Fyraftensmøde 2
Den 2. maj 2023 kl. 17.00-19.30
Clavis Erhvervspsykologi
Nørreport, 26, 2.sal, 8000 Aarhus C

Pris pr. fyraftensmøde
300 kr. ekskl. moms, inkl. let forplejning

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her: kontakt@clavis.dk
Oplys venligst hvilken dato, du ønsker at deltage samt navn, stilling, organisation og information til kontakt og betaling.

Der er et begrænset antal pladser til fyraftensmøderne, og din tilmelding er bindende.

Øvrige events

Ældreområdet: Hvordan leder man medarbejdere i afmagt?

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.