Kunder

Kunder

Det siger vores kunder om os

Indsigt i ledelsesgrundlag og ændring af mindset

Processen med Anna Kirstine har givet mig indsigt i min ledelsesgrundlag og givet mig mulighed for at arbejde målrettet med de muligheder og udfordringer, der opstår som ny leder.

Processen har også ændret min mindsæt omkring eget rolle og ansvar som medlem af en ny ledergruppe.

/ Dagtilbudsleder i Horsens Kommune.

Supervision og udvikling af strategier

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Anna Kirstine i forbindelse med supervision og udvikling af strategier.

I supervisionen er Anna Kirstine god til – på en nænsom måde – at stille udfordrende spørgsmål, der skaber gode refleksioner, som hun formår at koble til vores praksis. Derfor oplevede vi en høj læringskurve og udvikling af vores ledelsespraksis. Da vi udarbejdede strategier, viste Anna Kirstine sig som yderst stærk i faciliteringsprocesser, og vi fik derfor nogle konkrete og praksisnære strategier.

Anna Kirstine er eminent til at skabe tryghed, hvilket gjorde at alle i vores ledergruppe var trygge i at udfolde deres mening og komme med gode ideer. Anna Kirstine får de bedste anbefalinger fra Børn-, Unge- og Familiecenter Skive.

/ Boris Klarsgaard, Sektionsleder, Børn-, Unge- og Familiecenter Skive.

Paradokser i ledelse

Kære Lotte, Jeg er blevet blæst bagover af rosende tilbagemeldinger fra medlemmerne om dit oplæg, din tyngde, din formidlingsevne og din inddragelse af deltagerne. De har virkelig fået både inspiration og værktøjer med hjem, og det var fascinerende for mig at opleve, hvad der skete mellem medlemmerne i løbet af dit oplæg. De gik fra at sætte sig hver for sig og vente op at høre dit oplæg, til at blive nysgerrige på hinandens paradokser og sparre med hinanden. Det var et klasse eksempel på, hvad der sker, når tingen går op i en højere enhed med lige dele viden, inspiration og netværk. Det var jeg rigtig glad for, så tusind tak for dit bidrag til et super vellykket arrangement.

/ Kirstine Lystager, Club Director, Business Club Aarhus.

Udviklingsdage med håndgribelige paradokser

Hej Lotte, Har efterhånden prøvet en række af den slags kurser, men forskellige indhold og forskellige måder at levere det på. Jeg var meget begejstret for dine formidlingsevner. Du fremstår yderst troværdig, autentisk og tilstede i lokale. God til at opfange stemninger og input i lokalet. Særligt dagen med paradokser i ledelse var der meget kød på. Jeg synes, det blev dejligt håndgribeligt og ikke for højtflyvende.

/ Martin Suhr Mertins, Teamleder, Payment, PAM, Sikkert Spil & SEO, Danske Spil.

Coaching foredrag med Lotte Lüscher på Zoom

Kære Lotte, Tusind tak for et virkeligt spændende foredrag. Jeg er betaget af din faglige kompetence og din meget behagelige måde at formidle din viden til os interesserede. Det kan ikke gøres bedre. Kh Reinhard

/ Reinhard Stelter, PhD, Professor of Sport and Coaching Psychology, Institut for Idræt og Ernæring / Københavns Universitet.

Lederen mellem tvivl og handlekraft

”Hej Lotte, Så kunne jeg sende en besked 😀 Ville blot takke dig for din bog “Lederen mellem tvivl og handlekraft”. Den giver så meget mening for mig og min forståelse af hvad ledelse er – genkender stort set alle paradokser og har netop opdaget endnu et – nu ved jeg hvordan jeg kan skabe handlekraft i den modsigelse – tak 😀 Og særligt det med at blive i tvivlen for længe kan blive fortvivelse – det gav lige et skub til at få handlet.”

/ Linda Østerlid, Daglig Leder, Børnehuset Vandtårnet i Odense.

Lederuddannelsen hos Clavis

”At have været deltager på lederuddannelsen efterår 2013 hos Clavis Erhvervspsykologi har beriget mig og min dagligdag som uddannelsesleder, fordi denne lederuddannelse åbnede nye spor i min ledelsestilgang, specielt med fokus på dagligdagens paradokser, til- og fravalg i ledelsesrummet, CVF / Competing Values Framework som strategisk redskab, samt hvordan jeg som uddannelsesleder handler set i samspil med den organisering og den medarbejderstab, som er sat eller som er i forandring. Masser af refleksioner, som tvang og tvinger mig stadig til handlingsaspektet i den daglige ledelsesudfordring. Rigtigt godt.”

/ Tove Schreiber, uddannelsesleder for Ergoterapeutuddannelsen i VIA.

Lederudviklingsforløb

”Clavis har stået for vores lederudviklingsforløb, hvor 100 ledere fra vores daginstitutioner er blevet klædt på til lede inkluderende læringsmiljøer. Forløbet har været et stor succes, og vi har fået en masse begejstrede tilbagemeldinger fra lederne: ”Det har er noget vi kan bruge i det daglige!”
Clavis har en stor viden om såvel pædagogik som ledelse, samtidig med at de formår at skabe en stærk kobling til praksis. Vores udviklingsforløb får derfor en stor betydning for arbejdet med børnene.”

/ Rune Asmund Sørensen, Dagtilbud, Vejle Kommune.

Forandringer

“TEKO, i dag en del af VIA UC, har i mange år samarbejdet med Clavis, ja, faktisk endnu inden Lotte Lüschers konsulentvirksomhed blev etableret. Omdrejningspunktet i samarbejdet har fra starten været at arbejde med kreative medarbejdere, en kreativ kultur og organisation.

At “håndtere” forandringer med henblik på at udnytte organisationens og ledelsens potentialer er fast arbejde, hvor vi trækker på Clavis’ gode kompetencer og store engagement.

Vi går altid til et planlægningsmøde med Lotte Lüscher med mange tanker og overvejelser og går derfra langt mere afklaret! Vi går altid til en procesdag med Lotte Lüscher med store forventninger og derfra med en klar plan i lommen!”

/ Anne Mette Zachariassen, Direktør, Højskolen for Kreative Erhverv/School of Creative Industries TEKO Design+Business Creative Business Center.

Coachingforløb

“Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i et coachingforløb hos Clavis i efteråret 2013 / januar 2014. Årsagen til forløbet har været stress-relateret. Allerede ved mit første møde med Lotte oplevede jeg en stor imødekommenhed, og Lotte har også både dengang og ved senere møder udvist stor evne til effektivt at “sætte fingeren” på mine primære udfordringer og problemstillinger. Hun har herefter på en meget præcis, struktureret og tydelig måde italesat, og igangsat en dialog, omkring løsningsmuligheder og brugbare værktøjer.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ikke selv ville have været i stand til at ”spotte” mine udfordringer så tydeligt uden Lottes hjælp, men endnu vigtigere føler jeg, at jeg er blevet hjulpet rigtig godt på vej i relation til det arbejde der ligger fremadrettet i forhold til at få indarbejdet en ændret adfærd i nogle situationer, og i andre blive mere sikker i forhold til egne grænser.

Mit udgangspunkt var at drøfte arbejdsrelaterede forhold, men jeg føler egentlig at jeg har fået et “fuldt service eftersyn”, og det har været meget udbytterigt!”

/ Heidi Strandbygaard, Deloitte.

Paradoksledelse

“Jeg vil bare lige sende dig en hilsen for at fortælle dig at dit paradoksledelsesredskab (hjulet) og tankesættet bag holder max i virkeligheden!
Jeg kører for tiden 180 medarbejdere – 6 afdelinger med ca. 30 medarbejdere i hver inkl. ledelse – igennem et forløb som de ønskede at døbe den mundrette titel: ”Fælles håndtering af travlhed og kompleksitet i arbejdet.” Det er en virksomhed her i kommunen som er ramt af politiske reformer og omstruktureringer. Et hus som ligger højt på trivsel, har super kompetent ledelse og medarbejdere, og som i øvrigt er ret konsulent kritiske, da de sjældent synes konsulenter udefra har noget at tilbyde dem.
Hjulet med de paradoksale opgaver som redskab har givet SÅ MEGET MENING at arbejde ud fra. Jeg har nu haft 5 af 6 afdelinger igennem, og de har simpelthen været så glade for forløbet. De møder slukørede frem, arbejder helt vildt med først at se tilbage ud fra hjulet (og tilegne sig redskabet og tankesættet) og derefter fremad for at lave fælles konkrete aftaler på baggrund fælles fokus.
Det har simpelthen været super fedt at arbejde med!”

/ Mette Kjærgaard Svendsen, Arbejds- og Organisationspsykolog, Arbejdsmiljø København.

Private organisationer

Billund Lufthavn A/S
Business Institute A/S
Carletti A/S
Deloitte
Ennova A/S
Finansforbundet
Finanssektorens Uddannelsescenter
HK Østjylland
Lego
Jysk Landbrugsrådgivning I/S
Landbosyd
Maersk Training A/S
Mediehuset Herning Folkeblad
Nordjydske Medier
Pomp De Lux ApS
Rambøll Attractor
Rockwool A/S
Sunair of Scandinavia A/S
Frandsen Group
Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse
Mannaz
Cadpeople A/S
Danmarks Lærerforening
Flügger A/S
FOA
Lundbeckfonden
Vestjylland Forsikring
WILA A/S

Offentlige organisationer

Aarhus Kommune
VIA University College
Silkeborg Kommune
Forsvarsakademiet
SKAT
Aabenraa Kommune
BUPL Østjylland
Fredericia Kommune
Energinet
Københavns Kommune
Gladsaxe Kommune
Haderslev Stift
Herning Kommune
Norddjurs Kommune
Gentofte Kommune
Tangkær og Blåkærgaard
University College
Regionshospital Nordjylland
Randers Kommune
Erhvervsakademi Aarhus
Fødevarestyrelsen
Favrskov Kommune
Familiecentret
Folketingets Administration
Horsens Kommune
Hjørring Kommune
Vejle Kommune

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.