Scroll Top

Talk: Grænsesætning

Ledelsesugen

Talk: Grænsesætning

I uge 44 sætter hele den offentlige sektor særligt fokus på offentlig ledelse. I Ledelsesugen inviteres ledere på alle niveauer, stabsfunktioner, der understøtter ledelse, lederforeninger, forskere og mange flere til at debattere tendenser, nørde ny viden og dele eksempler på god ledelse. I denne talk kan du høre de mest centrale pointer omkring grænsesætning i rollen som offentlig leder.

Event
Talk: Grænsesætning

Kort om eventet
Som ledere i offentlige organisationer er vi mere eller mindre bevidst underlagt samfundets – og vores egne – normer for, hvad en god leder er og gør. F.eks. at en god leder er synlig, hårdtarbejdende, autentisk, robust, lyttende osv. Normer, der både kan være hjælpsomme for os, når vi skal agere i lederlivet, men de kan også være det modsatte. 

Normerne lokker os til at tro, at hvis bare vi er synlige, arbejder hårdt, er autentiske, så bliver alting godt. Men med normernes løfter følger også et ”burde”:

”Burde jeg ikke også være mere synlig, mere hårdtarbejdende, mere robust?”. Og hér ligger en vigtig opmærksomhed, for ”burderne” skubber til det grænseløse lederliv, der er altid noget vi burde gøre mere af. Vi kan ikke frigøre os fra normerne, men der er vigtigt at opdage og forholde sig refleksivt til dem som offentlig leder, så man kan træffe et valg om at frigøre sig en smule fra dem i nogle situationer eller perioder.

Program

  • Hvor kommer normerne fra?
  • Hvordan påvirker de din måde at tænke og bedrive ledelse på? 
  • Hvordan kan du forholde dig refleksivt til normerne og stå endnu stærkere i dit lederskab?  

Dit udbytte som deltager

  • Du får viden om normernes kraft ind i dit personlige lederskab 
  • Du får greb til, hvordan du kan arbejde med hvilke normer, der skal fylde i dit personlige lederskab 

Tilmeld dig denne Talk, som er en del af Ledelsesugen, og hør de mest centrale pointer omkring grænsesætning i rollen som offentlig leder.

Tilmelding: Talk: Grænsesætning
Vælg en:
Vælg en:
Vælg en:

Om arrangementet

Event
Talk: Grænsesætning

Pris:
Gratis

Arrangør
Clavis Erhvervspsykologi i samarbejde med Ledelsesugen

Oplægsholder:
Lene Ravn Holst, cand.scient.pol. og associeret partner i Clavis Erhvervspsykologi

Hvor
Online – tilmeldte får tilsendt link dagen inden seminaret.

Hvornår
Mandag d. 30. oktober kl. 12.00-12.15

Tilmelding
Udfyld formularen under event-beskrivelsen.

Øvrige events

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.