Scroll Top

Fra medarbejder til leder

Ledernetværk

Fra medarbejder til leder
– bliv en del af et netværk for nye ledere

Det kan være en stor omvæltning at sætte sig i lederstolen for første gang. Dét, som gjorde dig til en succesfuld medarbejder – og måske banede vejen for din nye position som leder – er ikke det, der gør dig til en god leder. Frem for at løse opgaverne selv skal du fremadrettet lykkes gennem dine medarbejdere, og hvordan griber du ledelsesopgaven an og får succes?

I Clavis Erhvervspsykologi har vi igennem mange år arbejdet med lederudvikling i offentlig og privat regi, og vi kender derfor indgående til de tematikker, som man møder og udfordres af som ny leder. Hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for at træde godt ind i lederrollen, har du nu mulighed for at blive en del af et nyt ledernetværk for nye ledere.

Særlige opmærksomhedspunkter

  • Som ny leder skal du kunne udholde, at anerkendelsen af de gode løsninger
    tilskrives medarbejderne og ikke dig selv – også selvom du måske ’bag scenen’ har haft stor indflydelse på det gode resultat. Med andre ord: Der kan være lidt langt mellem anerkendelserne af ens arbejde som leder, og det kan være en hård position at være i.
  • Du skal kunne navigere klogt i høj kompleksitet med en lang række modsatrettede krav og hensyn.
  • Det kan være ”koldt på toppen”. Du er ikke længere en del af ’flokken’ på samme måde som før – og det kan mærkes både til møder, i personalerummet eller til sociale arrangementer. Med ledelsen følger en ’alenehed’ som kan risikere at blive til ensomhed, og derfor er det afgørende at finde nogen at sparre og reflektere sammen med, så du lander godt i rollen som leder.

Et trygt rum for professionel sparring og udvikling
Et ledernetværk er en unik mulighed for at indgå i et trygt og professionelt sparringsrum, hvor du som ny leder kan dele og reflektere med ligesindede omkring dine aktuelle ledelsesmæssige udfordringer, udvide din horisont og udvikle dig personligt som leder.

Netværkssparringerne tager afsæt i dine og de øvrige deltageres egne ledelsesmæssige udfordringer, og faciliteres af Clavis’ erfarne erhvervspsykologer. Undervejs er der også mulighed for at udfolde specifikke ledelsestematikker eller introducere konkrete ledelsesværktøjer – enten via input fra erhvervspsykologen eller fra deltagere i netværket.

Som deltager på netværket bliver du del af et fagligt forum for nye ledere – alle med et fælles mål om at dygtiggøre sig og lande i sin nye ledelsesposition. Ledere, som vil tale om og dele komplekse og svære udfordringer i et rum præget af tillid, psykologisk tryghed og faglig erhvervspsykologisk kompetence.

Det praktiske
En netværksgruppe består af maks. fem ledere med op til ca. tre års erfaring
som leder. Forløbet består af fem netværkssparringer á fem timer fordelt
hen over et år. Næste netværksgruppe opstartes medio september 2024.

Se invitationen i printvenlig udgave her (pdf).

Tilmelding: Fra medarbejder til leder

Sted
Clavis Erhvervspsykologi
Nørreport 26, 2. sal
8000 Aarhus C

Datoer for sparringer i 2024/2025
Onsdag den 11. september 2024
Onsdag den 6. november 2024
Tirsdag den 21. januar 2025
Torsdag den 20. marts 2025
Tirsdag den 27. maj 2025
Alle dage er fra 9.00-14.00.

Pris
Prisen for forløbet er 19.500 kr. pr. deltager ekskl. moms. Beløbet dækker over sparring, morgenkaffe/te, frokost og evt. materialer.

Ud over netværkssparringer er der mulighed for, at deltagerne kan tilkøbe individuel sparring efter behov. Her er prisen 2.000 kr. pr. time ekskl. moms.

Tilmelding
Udfyld og indsend tilmeldingsskemaet her på siden.

Vil du vide mere?
Vil du høre mere til netværket, så tag fat i Annie: annie@clavis.dk / 4418 2368.

Øvrige events

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.