Gratis Virtuelt Gå-Hjem-Møde om bogen Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab af Camilla Sløk

DANSK PSYKOLOGISK FORLAG INVITERER TIL Gratis Virtuelt Gå-Hjem-Møde om

Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab

Hvordan viser du omsorg som leder, samtidig med at du husker opgaven?
Det kan du læse om i bogen Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab, der udkom tidligere på året. I anledning af bogen inviterer Dansk Psykologisk Forlag i samarbejde med MPG, CBS til gratis gå-hjem-møde om magt, omsorg og lederskab

Kom og hør forsker og forfatter Camilla Sløk fortælle om etik i ledelse og menneskelivets dramaer. I litteraturen er de to ting ofte langt væk fra hinanden, men i virkelighedens hverdag viser det gode og det onde sig, og mennesker – også ledere – bliver tvunget til at tage stilling til andre menneskers liv.

Vi antager som regel, at organisationer er rationelle. Men de er fulde af mennesker, hvis liv ikke altid er rationelt. Livet kan indimellem være dramatisk for os alle. Både i forhold til arbejdsliv og privatliv. Hvordan oplever ledere og medarbejdere de eksistentielle dramaer, der opstår? Og hvad tænker ledere om andre menneskers valg, når kriserne presser på? Bogen viser igennem eksistentialismens idé om friheden og valget som mulighed, hvordan det reelle valg nogle gange opleves som fraværende. Lederen må indimellem vælge mellem begrænsede valgmuligheder. Hvordan gør man det? Og hvad vil det sige at ville det gode, når man nogle gange kun har den mulighed at vælge mellem forskellige onder?

Arrangementet og bogen henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på etik og ledelse. Til arrangementet medvirker forfatterne Klaus Majgaard og Lotte S. Lüscher, der giver deres bud på, hvordan bogen kan læses i forhold til den aktuelle ledelsesudvikling. Der serveres kaffe, te og kage og bogen kan købes til særpris på dagen.

Læs mere praktisk information om arrangementet ude til højre. Der er et yderst begrænset antal pladser til rådighed, så skynd dig at sende en tilmelding.

Om forfatteren
Camilla Sløk er ph.d. og forsker på CBS. Hun har skrevet mange artikler og bøger, bl.a. Blod, Sved og tårer: Om ansvar og skyld i ledelse. Læs mere om Camilla på www.camillaslok.dk.

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, Lokale DH.V.1.89
2000 Frederiksberg
Find vej

Dato: 22. oktober kl. 16.30-18.30

Pris: Gratis

Grundet restriktioner som følge af COVID-19 er arrangementet på nuværende tidspunkt fuldt besat, men du kan stadig deltage via livestream. Du skal blot tilmelde dig på info@dpf.dk med kontaktinfo og oplyse den e-mail, du ønsker at streame fra. 

Øvrige events

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.