netværk

Fra medarbejder til leder – bliv en del af et netværk for nye ledere

I Clavis Erhvervspsykologi har vi igennem mange år arbejdet med coaching af ledere i offentlig og privat regi – både individuelt og i netværk, hvor man sparrer med andre ledere.

Nu starter vi nye netværk op, der er særligt tilrettelagt dig, der står i skiftet fra medarbejder til leder.

 

Det kan være en stor omvæltning at sætte sig i lederstolen for første gang. Dét, som gjorde dig til en succesfuld medarbejder – og måske banede vejen for din nye position som leder – er ikke længere det, der gør dig til en god leder. Frem for at løse opgaverne selv skal du fremadrettet lykkes gennem dine medarbejdere. På paradoksal vis har du fået mere ansvar for den kvalitet, I skal levere, men samtidig skal du frigive mere ansvar til, at medarbejderne i højere grad selv finder frem til de rette løsninger af opgaverne.

Som ny leder skal du…

  • … kunne udholde, at anerkendelsen af de gode løsninger tilskrives medarbejderne og ikke dig selv – også selvom du måske ’bag scenen’ har haft stor indflydelse på det gode resultat.
  • … kunne navigere klogt i en lang række modsatrettede krav og hensyn.
  • … håndtere ikke længere at være en del af flokken på samme måde som før – og det kan mærkes både til møder, i personalerummet eller til sociale arrangementer.
  • … undgå at denne ’alenehed’ bliver til ensomhed, og derfor er det afgørende at finde nogen at sparre og reflektere sammen med, så du lander godt i din rolle som leder.

Et trygt rum for professionel sparring og udvikling

Et ledernetværk er en unik mulighed for at indgå i et trygt og professionelt sparringsrum, hvor du som ny leder kan dele og reflektere med andre omkring dine aktuelle ledelses- mæssige udfordringer, udvide din horisont og udvikle dig personligt som leder.

Netværkssparringerne tager afsæt i dine og de øvrige deltageres egne ledelsesmæssige udfordringer, og faciliteres af Clavis’ erfarne erhvervspsykologer. Undervejs er der
også mulighed for at udfolde specifikke ledelsestematikker eller introducere konkrete ledelsesværktøjer – enten via input fra erhvervspsykologen eller fra deltagere i netværket.

Som deltager på netværket bliver du en del af et fagligt forum for nye ledere – alle med et fælles mål om at dygtiggøre sig og lande i sin nye ledelsesposition. Ledere, som vil tale om og dele komplekse og svære udfordringer i et rum præget af tillid, psykologisk tryghed og faglig erhvervspsykologisk kompetence.

Det praktiske

En netværksgruppe består af 5-7 ledere med op til ca. 2 års erfaring som leder. Forløbet består af fem sparringer á 5 timer fordelt hen over et år.

Næste runde netværk opstartes medio august.

Datoer for sparringer i 2022/2023

Den 6. september 2022 Den 1. november 2022 Den 17. januar 2023 Den 21. marts 2023 Den 6. juni 2023

Mødetid og -sted

VI mødes kl. 9.00-14.00 på vores kontor: Nørreport 26, 2. sal
8000 Aarhus C.

Pris

Prisen for forløbet er 14.500 kr. pr. deltager, ekskl. moms. Beløbet dækker over sparring, morgenkaffe og frokost.

Ud over netværkssparringer er der mulighed for, at deltagerne kan tilkøbe individuel sparring efter behov. Her er prisen 2.000 kr. pr. time, ekskl. moms.

Tilmelding

Send en mail med deltagers navn, kontaktinformation og organisation til: kontakt@clavis.dk.

Spørgsmål?

Vil du høre mere til netværket, så tag fat i Annie: annie@clavis.dk / 4418 2368 eller Søren: soren@clavis.dk / 4411 8655.

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.