Scroll Top

Kasper Haun

Om os

Kasper Haun

Kasper er uddannet psykolog og har opnået autorisation gennem Dansk Psykolognævn (cand. psych. aut.).

Siden 2014 har han som erhvervspsykolog og leder haft særlig fokus på at hjælpe organisationer og individer med at gennemgå forandringsprocesser og skabe resultater.

Kasper har fokus på, at organisationer og ledere er sat i verden for at skabe resultater og løse bestemte opgaver. I samarbejdet med kunder hjælper han med vedvarende at sætte opgaven i fokus for at tydeliggøre, hvilken organisering, ledelse og samarbejde, der skaber værdi for organisationen.

Som erhvervspsykolog kombinerer Kasper de menneskelige, forretningsmæssige, og organisatoriske aspekter af opgaveløsningen. Han sætter stor værdi i at designe forløb, der går helt tæt på organisationens hverdag og behov. Hans tilgang er praksisnær, konkret og respektfuld.

Både i daglig ledelse og på et strategisk plan oplever de fleste ledere at være spændt ud mellem paradoksale og modsatrettede krav. Her er tvivl og manglende retning velkendte vilkår, som kan blive til benspænd for handlekraft og beslutninger. I sit samarbejde med ledere og organisationer bidrager Kasper til at navigere i kompleksitet og modsatrettede krav med det formål at genskabe organisatorisk og ledelsesmæssig handlekraft.

Kasper løser blandt andet opgaver inden for:

  • Organisationsudvikling
  • Udviklende og afklarende samtaler med ledere og medarbejdere
  • Stress og trivsel
  • Sparring på rekruttering, outplacement og genplacering
  • Strategisk implementering af HR-tiltag
  • Fusioner og kulturudvikling
  • Samarbejdsudvikling og konflikthåndtering.
  • Supervision af psykologer og tværfaglige teams

Kasper har en baggrund som leder i en privat organisation og er efteruddannet med en lederuddannelse. Hertil er Kasper certificeret coach i forandringsledelse (Transition Coach) og er efteruddannet i paradoksledelse (MPI).

Kasper-Haun
Kasper Haun
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.