Mette Thingstrup

Om os

Mette Thingstrup

Mette er erhvervspsykolog cand.psych fra Aarhus Universitet med speciale i relationel kompetence i ledelse.

Hun er autoriseret psykolog i Dansk Psykologforening og efteruddannet blandt andet indenfor paradokser i ledelse (MPI) og konflikthåndtering (Center for konfliktløsning).

Mette har tidligere arbejdet som erhvervspsykolog i henholdsvis privat- og offentlig konsulentvirksomhed. Desuden har hun flere års erfaring som underviser på videregående uddannelser.

Mette arbejde er kendetegnet ved en helhedsorienteret tilgang, som tager højde for både organisationens fundament og den menneskelige kompleksitet. Med hendes baggrund som psykolog har hun et særligt øje for de samspil og dynamikker, der er på spil i organisationen. Mette brænder for at skabe robuste organisationer, der kan navigere i kompleksiteten og de konstante forandringer.

Som erhvervspsykolog arbejder Mette primært med:

  • Ledelsesudvikling og sparring – særligt med afsæt i paradokser i ledelse
  • Samarbejdsvanskeligheder og konflikter i teams
  • Organisationsudvikling, blandt andet med afsæt i social kapital, hvor hun gennem flere år har hjulpet organisationer med at sætte fokus på deres kerneopgave og arbejde med relationel koordinering i praksis

Foruden erhvervspsykologisk konsultation varetager Mette individuelle- og gruppesamtaler vedrørende stress, depression, jobafklaring m.m. for både medarbejdere og ledere.

Mette er forfatter til en række artikler om ledelse, se mere her.

Mette-Thingstrup
Mette Thingstrup
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.