Scroll Top

Kulturudvikling – Hvordan kan du som leder være med til at forandre kulturen, og hvad skal du have øje for, når du gør det?

Fyraftensmøde

Kulturudvikling
– Hvordan kan du som leder være med til at forandre kulturen, og hvad skal du have øje for, når du gør det?

Som leder har du en afgørende rolle i at forme og udvikle kulturen på din arbejdsplads. Alligevel kan der indimellem opstå en opgivenhed, når det gælder det at arbejde med kultur.

Det er ikke til at komme udenom, at kulturen er afgørende for, hvordan kerneopgaven bliver løst såvel som for trivslen på arbejdspladsen – og når kulturen er udfordret og ikke er hensigtsmæssig, handler det om at få øje på, hvordan man som leder rent faktisk kan være med til at udvikle kulturen. Vi ved – ligesom ved alle andre forandringer – at strategiske små adfærdsforandringer i hverdagen gør en kulturel forskel.

På dette fyraftensmøde sætter vi spot på, hvordan du tager ledelse af kulturudvikling, og hvad der er vigtigt at have for øje, når du gør det.

Som deltager får du indsigt i og konkrete input til

  • Hvordan kan en udfordret kultur se ud?
  • Hvad er vigtigt at have for øje, hvis jeg ønsker at forandre kulturen på min arbejdsplads?
  • Hvordan kan jeg aktivt og konkret gå til kulturarbejdet?

Derudover satser vi på en hyggelig og givende aften, hvor du vil møde andre ledere i et inspirerende rum. Du er også velkommen til at invitere dit ledelsesteam med og bruge aftenen som et fælles fagligt indspark.

Om fyraftensmødet
Værterne for aftenen er erhvervspsykologerne Laura Krogh Christensen og Benedikte Øster Enstrøm. Lene Houkjær Nørgaard, leder for plejecenterområdet i Brønderslev Kommune, gør os også selskab og vil sætte nogle ord på egne erfaringer med at skabe gode forhold for, at den psykologiske tryghed kan vokse i kulturen.

Fyraftensmødet vil være levende med dialogiske oplæg og praksisnære eksempler i samspil mellem oplægsholdere og deltagere. Der vil undervejs være tid til dialog, refleksion og kobling til eget ledelsesunivers – og naturligvis tid til spørgsmål.

Målgruppe
Ledere fra offentlige og private organisationer, der arbejder med eller er nysgerrige på kultur.

Se invitationen i printvenlig udgave her (pdf).

Tilmelding: Kulturudvikling

Sted
KaffeFair
Strandvejen 19
9000 Aalborg

Dato og tidspunkt
Den 22. maj 2024 kl. 17.00-19.30

Pris
300,00 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer let forplejning.

Tilmelding
Udfyld og indsend tilmeldingsskemaet her på siden.

Øvrige events

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.