Scroll Top

Kunder

Det siger vores kunder om os

Individuel sparring

Kære Lars, Tak for endnu en rigtig god session med dig og Clavis.
Det, som gør det så særligt, er at det er god sparring, men det er ikke kun sparring. Det går dybt, men det rækker videre end terapi, fordi det også er fremadrettet og coachende. Og så er der hele tiden dryp af teori og metode, så fundamentet bliver godt og solidt og vi ved, hvad vi taler ud fra.

/ Gaby Olesen, Teamleder PPL Silkeborg.

Fra medarbejder til leder

”Som leder har det været en stor hjælp at kunne trække på andre nyere leders erfaringer og perspektiver. Jeg har fået mulighed for at udveksle ideer og sparre med andre, som har stået over for lignende udfordringer, og det har været en stor fordel for min egen udvikling som leder. Clavis har været meget professionelt i deres tilgang og har sørget for at arrangere relevante og interessante netværksmøder. Jeg vil helt sikkert anbefale Clavis til ledere, der ønsker at udvide deres netværk og udvikle deres ledelseskompetencer.”

/ Deltager i ledernetværket “Fra medarbejder til leder” hos Clavis Erhvervspsykologi.

Indsigt i ledelsesgrundlag og ændring af mindset

Processen med Anna Kirstine har givet mig indsigt i min ledelsesgrundlag og givet mig mulighed for at arbejde målrettet med de muligheder og udfordringer, der opstår som ny leder.

Processen har også ændret min mindsæt omkring eget rolle og ansvar som medlem af en ny ledergruppe.

/ Dagtilbudsleder i Horsens Kommune.

Opfølgning på Pædagogisk dag

Kære Tinne
Jeg har brug for at sige tusind tak for en supergod og inspirerende dag.

Du formåede at forstyrre, skubbe til, provokere og skabe nye ideer og tanker – både på det lavpraktiske og på den helt store klinge. Du skabte nyt sprog til at håndtere og udfordre vanskelige udfordringer i fællesskab.

Der er så mange positive tilkendegivelser alle steder fra – og jeg ville ønske, du kunne se mere af den effekt dit oplæg skaber og kommer til at skabe.

Så af hjertet tak – jeg kommer til at anbefale dig i alle de sammenhænge, jeg kommer i.  

/ Mie Hovgaard Nordlyng, Skoleleder, Christinelyst og Klinkby Skole og Dagtilbud

Supervision og udvikling af strategier

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Anna Kirstine i forbindelse med supervision og udvikling af strategier.

I supervisionen er Anna Kirstine god til – på en nænsom måde – at stille udfordrende spørgsmål, der skaber gode refleksioner, som hun formår at koble til vores praksis. Derfor oplevede vi en høj læringskurve og udvikling af vores ledelsespraksis. Da vi udarbejdede strategier, viste Anna Kirstine sig som yderst stærk i faciliteringsprocesser, og vi fik derfor nogle konkrete og praksisnære strategier.

Anna Kirstine er eminent til at skabe tryghed, hvilket gjorde at alle i vores ledergruppe var trygge i at udfolde deres mening og komme med gode ideer. Anna Kirstine får de bedste anbefalinger fra Børn-, Unge- og Familiecenter Skive.

/ Boris Klarsgaard, Sektionsleder, Børn-, Unge- og Familiecenter Skive.

Lederuddannelsen hos Clavis

”At have været deltager på lederuddannelsen hos Clavis Erhvervspsykologi har beriget mig og min dagligdag som uddannelsesleder, fordi denne lederuddannelse åbnede nye spor i min ledelsestilgang, specielt med fokus på dagligdagens paradokser, til- og fravalg i ledelsesrummet, CVF / Competing Values Framework som strategisk redskab, samt hvordan jeg som uddannelsesleder handler set i samspil med den organisering og den medarbejderstab, som er sat eller som er i forandring. Masser af refleksioner, som tvang og tvinger mig stadig til handlingsaspektet i den daglige ledelsesudfordring. Rigtigt godt.”

/ Tove Schreiber, uddannelsesleder for Ergoterapeutuddannelsen i VIA.

Lederudviklingsforløb

”Clavis har stået for vores lederudviklingsforløb, hvor 100 ledere fra vores daginstitutioner er blevet klædt på til lede inkluderende læringsmiljøer. Forløbet har været et stor succes, og vi har fået en masse begejstrede tilbagemeldinger fra lederne: ”Det har er noget vi kan bruge i det daglige!”
Clavis har en stor viden om såvel pædagogik som ledelse, samtidig med at de formår at skabe en stærk kobling til praksis. Vores udviklingsforløb får derfor en stor betydning for arbejdet med børnene.”

/ Rune Asmund Sørensen, Dagtilbud, Vejle Kommune.

Paradoksledelse

“Jeg vil bare lige sende dig en hilsen for at fortælle dig at dit paradoksledelsesredskab (hjulet) og tankesættet bag holder max i virkeligheden!
Jeg kører for tiden 180 medarbejdere – 6 afdelinger med ca. 30 medarbejdere i hver inkl. ledelse – igennem et forløb som de ønskede at døbe den mundrette titel: ”Fælles håndtering af travlhed og kompleksitet i arbejdet.” Det er en virksomhed her i kommunen som er ramt af politiske reformer og omstruktureringer. Et hus som ligger højt på trivsel, har super kompetent ledelse og medarbejdere, og som i øvrigt er ret konsulent kritiske, da de sjældent synes konsulenter udefra har noget at tilbyde dem.
Hjulet med de paradoksale opgaver som redskab har givet SÅ MEGET MENING at arbejde ud fra. Jeg har nu haft 5 af 6 afdelinger igennem, og de har simpelthen været så glade for forløbet. De møder slukørede frem, arbejder helt vildt med først at se tilbage ud fra hjulet (og tilegne sig redskabet og tankesættet) og derefter fremad for at lave fælles konkrete aftaler på baggrund fælles fokus.
Det har simpelthen været super fedt at arbejde med!”

/ Mette Kjærgaard Svendsen, Arbejds- og Organisationspsykolog, Arbejdsmiljø København.

Private organisationer

Billund Lufthavn A/S
Business Institute A/S
Carletti A/S
Deloitte
Ennova A/S
Finansforbundet
Finanssektorens Uddannelsescenter
HK Østjylland
Lego
Jysk Landbrugsrådgivning I/S
Landbosyd
Maersk Training A/S
Mediehuset Herning Folkeblad
Nordjydske Medier
Pomp De Lux ApS
Rambøll Attractor
Rockwool A/S
Sunair of Scandinavia A/S
Frandsen Group
Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse
Mannaz
Cadpeople A/S
Danmarks Lærerforening
Flügger A/S
FOA
Lundbeckfonden
Vestjylland Forsikring
WILA A/S

Offentlige organisationer

Aarhus Kommune
VIA University College
Silkeborg Kommune
Forsvarsakademiet
SKAT
Aabenraa Kommune
BUPL Østjylland
Fredericia Kommune
Energinet
Københavns Kommune
Gladsaxe Kommune
Haderslev Stift
Herning Kommune
Norddjurs Kommune
Gentofte Kommune
Tangkær og Blåkærgaard
University College
Regionshospital Nordjylland
Randers Kommune
Erhvervsakademi Aarhus
Fødevarestyrelsen
Favrskov Kommune
Familiecentret
Folketingets Administration
Horsens Kommune
Hjørring Kommune
Vejle Kommune

Få vores nyhedsbrev
- viden, inspiration, nyheder om vores arrangementer og værktøjer til dit lederliv.
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.