Scroll Top

Joachim Meier

Om os

Joachim Meier

Joachim Meier arbejder som erhvervspsykolog i Clavis Erhvervspsykologi. Han er uddannet cand.psych.aut. og ph.d. samt kandidat i analytisk journalistik (cand. public.). Joachim er desuden tilknyttet Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, som ekstern lektor.

Ekspertise

Joachim hjælper ledere, fagprofessionelle og organisationer med at skabe retning og mening gennem menneskelig og organisatorisk indsigt.

Med sin udforskende og udfordrende tilgang hjælper Joachim sine kunder til at forstå og handle i de mange og modsatrettede krav, der aktuelt gennemtrænger det organisatoriske liv. Vilkår, som desuden implicerer, at mange organisationsmedlemmer i dag kan opleve tvivl, afmagt, utilstrækkelighed og mangel på mening i deres arbejde.

Joachim har specialiseret sig i den eksistentielle tænkning, der rummer væsentlige perspektiver på disse temaer, som han arbejder med i både supervision, samtaler og foredrag. Han er desuden engageret i den dagsorden, der handler om unges trivsel og dannelse. I 2022 afsluttede han sit ph.d.-projekt, i hvilket han har undersøgt unges oplevelser af dårlig samvittighed i deres hverdagsliv. Joachim tilbyder foredrag, undervisning og rådgivning, der klæder fagprofessionelle på til at forstå unges liv og aktuelle udfordringer.

Joachim løser opgaver indenfor:

  • Ledelsesudvikling
  • Udvikling af samarbejdsrelationer, samarbejdskultur og team
  • Konflikthåndtering
  • Organisatoriske forandringsprocesser
  • Stress og pres
  • Sparring med ledere og medarbejdere
  • Supervision af psykologer og konsulenter

Joachim er forfatter til en række artikler og bogkapitler med relevans for især ledere konsulenter, psykologer og forskere.

Joachim-Meier
Joachim Meier

Viden

I vores vidensunivers kan du se flere af Joachims faglige udgivelser.
Besøg vidensuniverset her.

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.