Om os

Om os

Clavis Erhvervspsykologi
– erhvervspsykologer i Aarhus og København

Vi er 9 erhvervspsykologer og konsulenter, fordelt på vores kontorer i Aarhus og København.
Vi arbejder med udvikling af individuelle og kollektive kompetencer i virksomheder og organisationer – i stat, kommuner og private virksomheder. Vores team af erhvervspsykologer og konsulenter består af stærke psykologiske og organisatoriske kapaciteter, som er optaget af at skabe udvikling for vores kunder.

Vi tilbyder udviklingsprocesser og kurser, som støtter ledere og medarbejdere i at skabe overblik og udvikle meningsfulde opgaver og gode samarbejdsrelationer – omdrejningspunktet for virksomhedens vækst.

Vi arbejder med følgende kerneområder:
  • Samtaler, coaching og supervision til ledere og medarbejdere, som ønsker at udvikle sig personligt og professionelt.
  • Lederkurser med fokus på lederroller, organisationsforståelse, teamudvikling og forandring.
  • Organisationsudvikling, samarbejdsrelationer, konflikthåndtering og implementering af strategiske processer i virksomheden.

Vores erhvervspsykologer og konsulenter

Clavis Erhvervspsykologi har et bredt team af kompetente konsulenter og erhvervspsykologer med forskellige baggrunde og erfaringer fra både det private og det offentlige felt.

Alle har erfaring med det organisationspsykologiske område og kan hjælpe jer med organisationsudvikling og forandringsprocesser. Derfor får I som virksomhed tilknyttet de organisationskonsulenter, der passer bedst til netop jeres opgave.

Vi har kontor i Aarhus og i København og arbejder over hele landet – med lederudvikling, organisationsudvikling, forandringsprocesser og kulturforandringer i kommuner, institutioner, skoler og private virksomheder af enhver slags.

Vores konsulenter

Lotte-Luscher
Lotte Lüscher

Lotte Lüscher er psykolog, Phd. i ledelse fra Aarhus Universitet. Endvidere er hun ansat som ekstern lektor ved Aarhus Business School og Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet samt partner og stifter af Clavis Erhvervspsykologi.

Lotte har gennem mange år udviklet paradoksledelse som teoretisk og praktisk fundament for at arbejde med de adskillige modsatrettede krav til ledelse og organisationer. Hun har skrevet og bidraget til adskillige bøger og artikler om emnet.

Læs mere om Lotte >

Lars-Dalby-Gundersen
Lars Dalby Gundersen

Lars er erhvervspsykolog, cand.psych.aut. og partner i Clavis Erhvervspsykologi. Han har siden 2007 fungeret som ledelses- og organisationskonsulent i en række private og offentlige organisationer.

Lars har et fokus på at kombinere det forretningsmæssige, det organisatoriske og de psykologiske perspektiver, så der skabes resultater, der giver værdi til organisationen. Hans tilgang er konkret, praksisorienteret og ligefrem.

Lars arbejder primært med organisatoriske forandringsprocesser samt udvikling af ledere og lederteam, der skal navigere og skabe handlekraft i organisatorisk kompleksitet.

Læs mere om Lars >

Camilla-Duus
Camilla Duus

Camilla er erhvervspsykolog og partner i Clavis Erhvervspsykologi. Hun er cand.psych.aut. og har siden 2007 arbejdet som ledelses- og organisationskonsulent for offentlige og private organisationer. Camilla beskæftiger sig særligt med ledelse, organisatoriske forandringer og udvikling af samarbejde og team.

Som erhvervspsykolog fokuserer Camilla både på organisationens opgave og samtidig udvikling af samarbejdet omkring opgaven. Hun samarbejder med ledere og medarbejdere om at styrke evnen til at navigere i kompleksitet og mange af de modsatrettede krav, som spiller ind i opgaveløsningen og samarbejdet på daglig basis.

Læs mere om Camilla >

Laura-Krogh-Christensen
Laura Krogh Christensen

Laura er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med speciale i motiverende ledelse, og hun brænder for at hjælpe på vej til, at ledere får succes i deres rolle og for at skabe værdi for organisationen.

Laura har en baggrund som ledelseskonsulent og klinisk psykolog, og hun har selv arbejdet som leder i en privat organisation, som har givet kendskab til de udfordringer, der følger med lederrollen.

Læs mere om Laura >

 

Joachim-Meier
Joachim Meier

Joachim er uddannet cand. psych (psykolog) fra Aarhus Universitet samt uddannet cand. public (journalist) fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Joachims fokus i det organisationspsykologiske felt er centreret omkring at forstå og håndtere de modsatrettede krav og udfordringer, som ledere, medarbejdere – mennesker i det hele taget – er udspændt imellem.

Læs mere om Joachim >

Mette-Thingstrup
Mette Thingstrup

Mette er Erhvervspsykolog cand.psych fra Aarhus Universitet med speciale i relationel kompetence i ledelse.

Mette arbejder med at skabe robuste organisationer, hvor både forretning og medarbejdere kan trives. Mettes arbejde er funderet i en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen med fokus på organisationens kerneopgave og med øje for de psykologiske aspekter og dynamikker i organisationen.

Foruden erhvervspsykologisk konsultation varetager Mette individuelle- og gruppesamtaler vedrørende stress, depression, samarbejdsvanskeligheder, jobafklaring m.m. både for medarbejdere og ledere.

Læs mere om Mette >

Lene-Ravn-Holst
Lene Ravn Holst

Lene er uddannet cand.scient.pol. og har siden 2008 arbejdet med organisatoriske forandringer og organisationsudvikling på børn- og ungeområdet – herunder Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR).

Lenes arbejde er kendetegnet ved en helhedsorienteret tilgang, som tager højde for både organisationens kontekst og de menneskelige relationer og dynamikker. Sammen med ledere og medarbejdere bidrager hun til at forstå og navigere i  ofte modsatrettede krav og udfordringer, som mange organisationer befinder sig.

Lene har en baggrund som chef på børn- og ungeområdet i kommunalt regi. Endvidere er hun igang med en Master i Offentlig Ledelse, ligesom hun er certificeret i brugen af MPI.

Læs mere om Lene >

Tinne-Quistorff-Clausen
Tinne Quistorff Clausen

Tinne er autoriseret psykolog og har siden 2003 arbejdet med udvikling og forandringsprocesser som psykolog og leder.

Tinne er optaget af at skabe handlemuligheder med afsæt i den aktuelle situation og kontekst og har altid fokus på at understøtte oplevelsen af kompetence hos ledere og medarbejdere, samt for den samlede organisation. Tinne arbejder praksisnært med afsæt i den konkrete organisation og den specifikke opgave, der skal løses.

Tinne lægger vægt på at forstå de organisationer, hun arbejder med og baggrunden for de ønskede forandringer, således at konkrete erfaringer og viden i organisationen kan bringes i spil og bidrage til at sikre ejerskab og forankring.

Læs mere om Tinne >

Kasper-Haun
Kasper Haun

Kasper uddannet psykolog og har opnået autorisation gennem Dansk Psykolognævn (cand. psych. aut.).

Siden 2014 har han som erhvervspsykolog og leder haft særlig fokus på at hjælpe organisationer og individer med at gennemgå forandringsprocesser og skabe resultater.

Kasper har fokus på, at organisationer og ledere er sat i verden for at skabe resultater og løse bestemte opgaver. I samarbejdet med kunder hjælper han med vedvarende at sætte opgaven i fokus for at tydeliggøre, hvilken organisering, ledelse og samarbejde, der skaber værdi for organisationen.

Læs mere om Kasper >

Administration & kommunikation

Lo-Brogaard-Jeppesen
Lo Brogaard Jeppesen

Lo er ansat som administrations- og kommunikationsmedarbejder på vores kontor. Det er derfor ofte hende, du møder som den første i telefonen, eller når du træder ind ad døren på Klostertorvet.

Læs mere om Lo >

Vores samarbejdspartnere

Simon-Elsborg-Nygaard
Simon Elsborg Nygaard

Simon er psykolog (cand. psych.) og har netop indleveret sin ph.d.-afhandling i bæredygtighedspsykologi på Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Her er han også ansat som ekstern lektor, bl.a. som underviser på lederuddannelsen FMOL og på afdeling for Arbejds- og Organisationspsykologi. Derudover fungerer han som selvstændig konsulent, herunder i samarbejde med Clavis Erhvervspsykologi.

Simon har i mange år arbejdet med psykologiske aspekter af social og miljømæssig bæredygtighed samt relaterede verdensmål, mest i Danmark men også internationalt. Han er forfatter og medforfatter på en række videnskabelige artikler indenfor emnet, ligesom han jævnligt formidler som ekspertkilde for diverse medier.

Læs mere om Simon >

Carsten-Pedersen
Carsten Pedersen

Carsten er uddannet cand.psych fra Aarhus universitet og Ph.d. i socialpsykologi fra Oxford universitet. Han har i en årrække arbejdet som ledelseskonsulent og erhvervspsykolog i private virksomheder og offentlige organisationer, herunder flere år internationalt. Carsten og Clavis Erhvervspsykologi har i en årrække haft et godt samarbejde.

Baseret på paradoksledelse som fundament, trækkes udviklingsmetoder på en alsidig ledelsesværktøjskasse, velfunderet psykologisk viden og nye studier af best practices – altid målrettet den konkrete kontekst med fokuserede praktiske løsninger for værdiskabende og vedholdende resultater.

Læs mere om Carsten >

Marianne-Lewis
Marianne W. Lewis

Marianne W. Lewis er Clavis’ akademiske sparringspartner.

Hun har gennem mange år været Lotte Lüschers akademiske kollega, ven og samarbejdspartner i udviklingen af paradokstænkningen i DK og internationalt.

Marianne Lewis er dekan og professor I ledelse på University of Cincinnati. Hun er internationalt førende forsker inden for paradokser i ledelse og har særligt fokus på strategi, innovation og paradokser i det personlige lederskab.

Læs mere om Marianne >

Job hos Clavis Erhvervspsykologi

Lige nu søger vi ikke nye medarbejdere, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontakt@clavis.dk.

Aflysningsbetingelser

Klik her for at læse vores aflysningsbetingelser

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.