Scroll Top

Om os

Om os

Clavis Erhvervspsykologi
– erhvervspsykologer i Aarhus og københavn

Som erhvervspsykologer og konsulenter arbejder vi med udvikling af individuelle og kollektive kompetencer i virksomheder og organisationer – i stat, kommuner og private virksomheder. Vores team af erhvervspsykologer og konsulenter, som er fordelt på vores kontorer i Aarhus og København, består af stærke psykologiske og organisatoriske kapaciteter, som er optaget af at skabe udvikling for vores kunder.

Vi tilbyder udviklingsprocesser og kurser, som støtter ledere og medarbejdere i at skabe overblik og udvikle meningsfulde opgaver og gode samarbejdsrelationer – omdrejningspunktet for virksomhedens vækst.

Vi arbejder med følgende kerneområder:
  • Samtaler, coaching og supervision til ledere og medarbejdere, som ønsker at udvikle sig personligt og professionelt.
  • Lederkurser med fokus på lederroller, organisationsforståelse, teamudvikling og forandring.
  • Organisationsudvikling, samarbejdsrelationer, konflikthåndtering og implementering af strategiske processer i virksomheden.

Vores erhvervspsykologer og konsulenter

Clavis Erhvervspsykologi har et bredt team af kompetente konsulenter og erhvervspsykologer med forskellige baggrunde og erfaringer fra både det private og det offentlige felt.

Alle har erfaring med det organisationspsykologiske område og kan hjælpe jer med organisationsudvikling og forandringsprocesser. Derfor får I som virksomhed tilknyttet de organisationskonsulenter, der passer bedst til netop jeres opgave.

Vi har kontor i Aarhus og i København og arbejder over hele landet – med lederudvikling, organisationsudvikling, forandringsprocesser og kulturforandringer i kommuner, institutioner, skoler og private virksomheder af enhver slags.

Partnere og associerede partnere

Camilla-Duus
Camilla Duus

Camilla er erhvervspsykolog og partner i Clavis Erhvervspsykologi. Hun er cand.psych.aut. og har siden 2007 arbejdet som ledelses- og organisationskonsulent for offentlige og private organisationer.

Camilla beskæftiger sig særligt med ledelse, organisatoriske forandringer og udvikling af samarbejde og team.

Læs mere om Camilla >

Lars-Dalby-Gundersen
Lars Dalby Gundersen

Lars er erhvervspsykolog, cand.psych.aut. og partner i Clavis Erhvervspsykologi. Han har siden 2007 fungeret som ledelses- og organisationskonsulent i en række private og offentlige organisationer.

Lars har et fokus på at kombinere det forretningsmæssige, det organisatoriske og de psykologiske perspektiver, så der skabes resultater, der giver værdi til organisationen. Hans tilgang er konkret, praksisorienteret og ligefrem.

Læs mere om Lars >

Lene-Ravn-Holst
Lene Ravn Holst

Lene er uddannet cand.scient.pol. og associeret partner i Clavis Erhvervspsykologi. Lene har siden 2008 arbejdet med organisatoriske forandringer og organisationsudvikling i en lang række organisationer.

Læs mere om Lene >

Tinne-Quistorff-Clausen
Tinne Quistorff Clausen

Tinne er autoriseret psykolog og associeret partner i Clavis Erhvervspsykologi. Tinne har siden 2003 arbejdet med udvikling og forandringsprocesser som psykolog og leder. Hun er optaget af at skabe handlemuligheder med afsæt i den aktuelle situation og kontekst og har altid fokus på at understøtte oplevelsen af kompetence hos ledere og medarbejdere, samt for den samlede organisation. Tinne arbejder praksisnært med afsæt i den konkrete organisation og den specifikke opgave, der skal løses.

Læs mere om Tinne >

Vores konsulenter

Anna Kirstine_web
Anna Kirstine Jespersen

Anna Kirstine er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med speciale i bæredygtig ledelse. Hun brænder for at støtte organisationer, ledere og medarbejdere i at lykkes med både kerneopgaven og en bæredygtige udvikling.

Læs mere om Anna Kirstine >

annie_web
Annie Bjørnsig

Annie er uddannet cand.psych fra Aarhus Universitet, og hendes arbejde er kendetegnet ved en praksisnær og helhedsorienteret tilgang hvor individuelle faktorer, relationelle dynamikker og den organisatoriske kontekst aldrig står alene. Det handler om at skabe meningsfulde forandringer, der giver reel værdi og læring i praksis.

Læs mere om Annie>

Benedikte_web5
Benedikte Enstrøm

Benedikte er særligt optaget af arbejdet med personlig udvikling gennem en stillingtagning til paradokser og intrapyskiske konflikter i arbejdslivet, samt hvordan gruppedynamikker og psykologisk tryghed påvirker samarbejdet i teams.

Læs mere om Benedikte >

Joachim-Meier
Joachim Meier

Joachim er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet samt uddannet cand.public. fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Joachims fokus i det organisationspsykologiske felt er centreret omkring at forstå og håndtere de modsatrettede krav og udfordringer, som ledere, medarbejdere – mennesker i det hele taget – er udspændt imellem.

Læs mere om Joachim >

Laura-Krogh-Christensen
Laura Krogh Christensen

Laura er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med speciale i motiverende ledelse, og hun brænder for at hjælpe på vej til, at ledere får succes i deres rolle og for at skabe værdi for organisationen. Laura har en baggrund som ledelseskonsulent og klinisk psykolog, og hun har selv arbejdet som leder i en privat organisation, som har givet kendskab til de udfordringer, der følger med lederrollen.

Læs mere om Laura >

 

Mikkel
Mikkel Skovgaard Blaabjerg

Mikkel er projektkonsulent hos Clavis Erhvervspsykologi og studerer cand.psych på Aarhus Universitet. Han er specielt optaget af arbejds- og organisationspsykologien, samt social- og personlighedspsykologien. Særligt interesserer han sig for det, der motiverer og driver os i vores arbejde, og hvordan mennesker bliver påvirket af de roller, de befinder sig i.

Læs mere om Mikkel >

Kommunikation & administration

Niels_web
Niels Chr. Bastholm

Niels Chr. er kommunikationschef, og han bidrager til at fortælle om vores samarbejder med kunder, events og faglige ståsteder.

Læs mere om Niels Chr. >

Lo-Brogaard-Jeppesen
Lo Brogaard Jeppesen

Lo er ansat som administrations- og kommunikationsmedarbejder på vores kontor. Det er derfor ofte hende, du møder som den første i telefonen, eller når du træder ind ad døren på Klostertorvet.

Læs mere om Lo >

Vores samarbejdspartnere

Rikke-Brix
Rikke Vedel Brix

Rikke er erhvervspsykolog (cand.psych.aut) og specialist i arbejds- og organisationspsykologi. Rikke har over 20 års erfaring som ledelses- og organisationskonsulent i offentlige og private organisationer, og har særligt beskæftiget sig med ledelse, samarbejde og teamudvikling, konflikthåndtering og håndtering af stress. Rikke har endvidere været ekstern lektor på psykologiuddannelsen på Syddansk Universitet, og underviser nu på Specialistuddannelsen Design & Drive.

Læs mere om Rikke >

Simon-Elsborg-Nygaard
Simon Elsborg Nygaard

Simon er psykolog (cand. psych.) og har netop indleveret sin ph.d.-afhandling i bæredygtighedspsykologi på Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Her er han også ansat som ekstern lektor, bl.a. som underviser på lederuddannelsen FMOL og på afdeling for Arbejds- og Organisationspsykologi. Derudover fungerer han som selvstændig konsulent, herunder i samarbejde med Clavis Erhvervspsykologi.

Læs mere om Simon >

Manon de Jongh
Manon de Jongh

Manon arbejder som ledelseskonsulent, facilitator, coach og forsker med at gøre en forskel i projekter, der handler om ledelses- og organisationsudvikling, personlig udvikling, flerparts og tværgående samarbejde, samskabelse, demokratisk udvikling og systemforandring.

Læs mere om Manon >

Job hos Clavis Erhvervspsykologi

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Du er dog altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os: kontakt@clavis.dk

Aflysningsbetingelser

Klik her for at læse vores aflysningsbetingelser

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.