Scroll Top

Organisationsudvikling

Ydelser

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling er en kompleks størrelse og en dynamisk proces, som involverer alle i organisationen. Gennem vores udviklingsforløb udvikler I konstruktive samarbejdsformer og får styr på, at alle har de nødvendige kompetencer og bakker op om strategien og forandringerne.

Vi tilbyder organisationsudvikling indenfor

  • Udvikling og forankring af strategi
  • Ledelse af forandringer
  • Sammenhængende ledelse på tværs af afdelinger og sektorer
  • Sammenlægnings- og fusionsprocesser

Og vi skræddersyr præcis det forløb, I har brug – om I skal udvikle en ny forretningsmodel, arbejde hen mod at være mere bæredygtige eller opbygge nye forretningsområder.

Vi omsætter paradokser i organisationen til konkrete handlinger

Når organisationen skal bevæge sig et nyt sted hen, står I overfor mange paradokser. Vi analyserer jeres nuværende ståsted og får styr på de modsatrettede krav, I står med, så I kan sætte en klar retning for forandringsprocessen og udmønte den i konkret handling – og vedvarende resultater.

Sådan arbejder vi med organisationsanalyse og organisationsudvikling

Det, vi kan, er at bryde strategien ned til reelle forandringer og konkrete opgaver, som er til at gå til og til at forstå i hele organisationen.

Vi kommer helt ind under huden på jeres organisation, men også på jeres branche eller sektor, så vi har helt styr på den kontekst, I bevæger jer i. Vores erhvervspsykologer har en bredspektret viden om brancher og sektorer i det private og offentlige – og vi går i dybden med jeres specifikke praksis og kontekst.

Ved større udviklingsforløb arbejder vi tæt på og sammen med ledelsesteamet og dets problemstillinger og ambitioner – hvilke indsatsområder skal teamet lykkes med, og hvad skal den enkelte leder bidrage med.
Vi arbejder os ind i organisationen gennem konkrete udviklingsforløb og sparring i teams, så forandringerne bliver håndgribelige og forståelige.

Organisationsudvikling er en opgave, I skal lykkes med sammen – på tværs af organisationen, som ledelsesteam, mellemledere og medarbejdere.

Blogindlæg:

Kommunal forvaltning: Tør vi tale konkret adfærd med ind i visionsarbejdet?

Min erfaring er, at forvaltningsledelsen helst ikke vil træde for tæt på den konkrete praksis. Af respekt for pædagogerne, lærerne og de decentrale lederes faglighed holder den sig på tilpas afstand − men måske er afstanden blevet for stor?

Det skriver Lene Ravn i blogindlægget Kommunal forvaltning: Tør vi tale konkret adfærd med ind i visionsarbejdet?

Få vores nyhedsbrev
- viden, inspiration, nyheder om vores arrangementer og værktøjer til dit lederliv.
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.