Scroll Top

Stresshåndtering

Ydelser

Stresshåndtering

Stress kan ramme alle, og det rammer både mennesket, privatlivet, arbejdslivet og organisationen. Stress er en af de mest almindelige former for psykologiske belastningsreaktioner og er ofte associeret med en række symptomer: Eksempelvis koncentrations- og hukommelsesbesvær, hjertebanken, manglende overblik, uro i kroppen og søvnforstyrrelser.

I Clavis Erhvervspsykologi er vi specialister i at hjælpe og rådgive ledere, medarbejdere og organisationer om stress og stressrelaterede problemstillinger. Vi tilbyder individuelle stresssamtaler og skræddersyede stressforløb af både individuel og organisatorisk karakter. Vi deler jeres mål om at genvinde handlekraften, balancen, energien og arbejdsglæden, hvis den er udfordret af stress.

Vores indsatser med stresshåndtering

  • Individuelle samtaleforløb
  • Ledelsesrådgivning i stressforebyggelse
  • Udviklingsforløb om stress og stressforebyggelse
  • Værktøjer til at forebygge og håndtere stress
  • Indsigt i faresignaler ved stress
  • Genkend og reducér stresskilder
  • Træning i stresssamtaler

Sådan arbejder vi med stresshåndtering
Et individuelt stressforløb tager typisk udgangspunkt i den enkelte leders eller medarbejders situation og er bygget op omkring et professionelt samtaleforløb med en erhvervspsykolog. Forløbet involverer fagligt kompetent erhvervspsykologisk stressrådgivning og stressvejledning i et fortroligt og trygt rum med en certificeret psykolog som facilitator.

I Clavis Erhvervspsykologi har vi også stor erfaring i at rådgive organisationer og ledere i private og offentlige organisationer i at forebygge stress. I konkrete foredrag, ledersparringer og udviklingsforløb rådgiver og træner vi ledere, medarbejdere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, MED-udvalg og organisationer i stresshåndtering. Alt sammen for at skabe stærke og sunde organisationer med ledere og medarbejdere i god trivsel.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har brug for en stresssamtale eller ønsker rådgivning om stress og stresshåndtering.

Mobil: 30 58 88 68
Mail: kontakt@clavis.dk

Få vores nyhedsbrev
- viden, inspiration, nyheder om vores arrangementer og værktøjer til dit lederliv.
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.