Scroll Top

Laura Krogh Christensen

Om os

Laura Krogh Christensen

Laura er erhvervspsykolog og konsulent i Clavis Erhvervspsykologi. Hun er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med speciale indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt.

Ekspertise

Laura er kendt for sin evne til at skabe tillidsfulde relationer til sine kunder og samarbejdspartnere og er meget optaget af at facilitere meningsfulde processer i tæt partnerskab med de organisationer, hun arbejder med. Med omhyggelig opmærksomhed sørger hun for altid at tage udgangspunkt i organisationens kultur, konkrete praksis og dens strategiske behov og herigennem skabe de ønskede resultater for organisationen.

Laura løser opgaver indenfor:

  • Ledelses- og organisationsudvikling med henblik på, at organisatoriske målsætninger og medarbejdertrivsel går hånd i hånd
  • Kultur- og samarbejdsudvikling med øje for gruppedynamikker og psykologisk tryghed
  • Konflikthåndtering ved at skabe dialog om spændinger og uoverensstemmelser, så knuder kan løsnes
  • Ledergruppeudvikling med øje på fællesskabet og samarbejdet
  • Samtaleforløb og supervision med refleksion og vækst for ledere i enhver fase af deres karriere
  • Stressbehandling med et erhvervspsykologisk fokus på både at bistå individer med at håndtere og tackle belastninger samt bistå organisationer i at skabe sunde miljøer præget af balance og trivsel

Med en baggrund som klinisk psykolog, ledelseskonsulent og leder har Laura fra forskellige positioner erfaring med og arbejdet for at finde det ideelle snitpunkt, hvor organisatorisk værdiskabelse og psykologisk trivsel mødes.

Laura er efteruddannet i proceskonsultation og forandringsledelse og er certificeret i ledelsesværktøjerne Lederens Versatilitets Indeks – LVI, (Kaiser Leadership Solutions), Management Paradox Indicator – MPI, og effektive ledergrupper (cut-e, Aon).

Laura Krogh_web2
Laura Krogh Christensen
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.