Scroll Top

Laura Krogh Christensen

Om os

Laura Krogh Christensen

Laura er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med speciale i motiverende ledelse. Hun brænder for at hjælpe på vej til, at ledere får succes i deres rolle og for at skabe værdi for organisationen.

Laura er kendt for sin evne til at skabe tillidsfulde relationer til hendes kunder og samarbejdspartnere, og hun er optaget af at lave meningsfulde processer i tæt partnerskab med de organisationer, hun arbejder med. På den måde sørger hun for altid at tage udgangspunkt i organisationens konkrete praksis og dens strategiske behov og herigennem skabe de ønskede resultater for organisationen.

Som erhvervspsykolog arbejder Laura med:

  • Coachingforløb med fokus på det personlige lederskab og værdibaseret ledelse
  • Ledelseskommunikation og motivation
  • Samarbejdsudvikling og konflikthåndtering
  • Supervision
  • Forandringsledelse og strategiimplementering
  • Organisationsudvikling, f.eks. med afsæt i værdibaseret ledelse, hvor hun har bistået organisationer i at skabe kultur- og praksisudvikling ifm. formulering af værdigrundlag

Laura har en baggrund som ledelseskonsulent og klinisk psykolog, og hun har selv arbejdet som leder i en privat organisation, som har givet kendskab til de udfordringer, der følger med lederrollen. Hertil er Laura efteruddannet i proceskonsultation og forandringsledelse og er certificeret i ledelsesværktøjerne Lederens Versatilitets Indeks (Kaiser Leadership Solutions) og effektive ledergrupper (cut-e, Aon).

Laura-Krogh-Christensen
Laura Krogh Christensen
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.