Scroll Top

Mikkel Skovgaard Blaabjerg

Om os

Mikkel Skovgaard Blaabjerg

Mikkel er projektkonsulent hos Clavis Erhvervspsykologi og studerer cand.psych på Aarhus Universitet. Han er specielt optaget af arbejds- og organisationspsykologien, samt social- og personlighedspsykologien. Særligt interesserer han sig for det, der motiverer og driver os i vores arbejde, og hvordan mennesker bliver påvirket af de roller, de befinder sig i.

Mikkel har en bred interesse i psykologien og nyder at arbejde med og i den kompleksitet, som vi mennesker ofte befinder os i. Siden Mikkel startede på sit studie, har han været optaget af hvordan de forskellige roller, vi indtræder i, påvirker os individuelt men også i vores samarbejde i den konkrete kontekst. Tidligere har Mikkel arbejdet i Center for Ludomani. Her arbejdede han med formidling af viden om ludomani til unge, som en del af en forebyggende indsats og med rådgivning af forældre.

Mikkel
Mikkel Skovgaard Blaabjerg
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.