Scroll Top

Lene Ravn Holst

Om os

Lene Ravn Holst

Lene er uddannet cand.scient.pol. og associeret partner i Clavis Erhvervspsykologi. Lene har siden 2008 arbejdet med organisatoriske forandringer og organisationsudvikling i en lang række organisationer.

Lene hjælper ledere, fagprofessionelle og organisationer med at finde handlemuligheder, retning og mening i de aktuelle udfordringer.

Lene har et stort fokus på at forstå de organisationer hun arbejder med for derigennem at skabe meningsfulde processer, der tager udgangspunkt i den konkrete praksis og den ønskede forandring. Lene er kendt for sin nysgerrige og tillidsfulde tilgang, men er samtidig tilpas udfordrende, når der er behov for det.

Lene har en baggrund som chef på børn- og ungeområdet i kommunalt regi. Endvidere er hun i gang med en Master i Offentlig Ledelse, ligesom hun er certificeret i brugen af MPI og uddannet supervisor fra DISPUK.

Lene løser opgaver indenfor:

  • Kompetenceudvikling af ledere
  • Strategiske og organisatoriske forandringsprocesser
  • Udvikling af samarbejdsrelationer og samarbejdskultur
  • Sparring med ledere og medarbejdere
Lene-Ravn-Holst
Lene Ravn Holst
Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.