Scroll Top

Lene Ravn Holst

Om os

Lene Ravn Holst

Lene er associeret partner i Clavis Erhvervspsykologi. Lene er uddannet cand.scient.pol. og har siden 2008 arbejdet med organisatoriske forandringer og organisationsudvikling i en lang række organisationer.

Ekspertise

Lene hjælper ledere, fagprofessionelle og organisationer med at finde handlemuligheder, retning og mening i de aktuelle udfordringer. Hun har et stort fokus på at forstå de organisationer, hun arbejder med for derigennem at skabe meningsfulde processer, der tager udgangspunkt i den konkrete praksis og den ønskede forandring. Lene er kendt for sin nysgerrige og tillidsfulde tilgang, men er samtidig tilpas udfordrende, når der er behov for det.

Lene løser særligt opgaver inden for:

  • Kompetenceudvikling af ledere
  • Strategiske og organisatoriske forandringsprocesser
  • Udvikling af samarbejdsrelationer
  • Samarbejdskultur og sparring med ledere og medarbejdere

Lene har en baggrund som chef på børn- og ungeområdet i kommunalt regi. Endvidere er hun i gang med en Master i Offentlig Ledelse, ligesom hun er certificeret i brugen af MPI og uddannet supervisor fra DISPUK.

Lene-Ravn-Holst
Lene Ravn Holst

Viden

I vores vidensunivers kan du se flere af Lenes faglige udgivelser.
Besøg vidensuniverset her.

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.