Scroll Top

Teamudvikling

Ydelser

Teamudvikling

Teamudvikling udvikler jeres lederteams ved at skabe stærke arbejdsrelationer og fællesskaber i ledergruppen. Med et godt teamsamarbejde får I som ledelse større gennemslagskraft i resten af organisationen og i de forandringsprocesser, I arbejder med. I får en fælles retning i forhold til den opgave, I står overfor og kan koncentrere jer om processen.

Vi tilbyder teamudvikling om

  • Roller og ansvarsområder i ledelsesteamet
  • Stærkt teamsamarbejde og koordinering af ledelsens indsatser
  • Feedback til og udvikling af lederne/ledernes udvikling som team
  • Gode og effektive møder i ledelsesteamet

Et trygt forum skaber udvikling – for den enkelte og for teamet

Ved at opbygge jeres samarbejde, får I en større tryghed i teamet og et forum, hvor I kan tale om det, der er svært – og dele fejl og udfordringer. Når I accepterer hinandens forskellige tilgange til ledelse, kan I inspirere hinanden og bruge forskellene som en styrke.

Sådan arbejder vi med teamudvikling

Vi går tæt på ledelsesteamet og de ambitioner og problemstillinger, I arbejder med. Vi arbejder meget konkret og praksisnært med teamet gennem sparring til gruppen og den enkelte. Målet er at omsætte jeres ambitioner til konkrete handlinger og reelle forandringer. Vi hjælper jer til at prioritere og vælge til og fra.

Vores indsats er baseret på den nyeste forskning og afprøvede metoder, og vi trækker på mange års erfaring med ledelsesudvikling, udvikling af effektive teams og organisationsudvikling i både det private og det offentlige. Vi arbejder kontekstafhængigt og sætter os ind i jeres sektor og branche, så vi kan rådgive ud fra jeres konkrete udfordringer, helt tæt på jeres hverdag, kultur og strukturer.

Vi går tæt på teamets dynamikker og benytter metoder, som skaber bedre relationer i teamet og skaber respekt og fremdrift.

Blogindlæg:

Teams på afveje – sådan skaber du god teamudvikling

Når et team er på afveje, og samarbejdet halter, er det min erfaring, at det oftest handler om, at folk har tabt blikket for, hvad det er, de skal lykkes med sammen.

Det skriver Tinne Quistorff Clausen i blogindlægget Teams på afveje – sådan skaber du god teamudvikling

Video:

Supervision i lederteamet – hvad kan du bruge det til?

Det fortæller Tinne Quistorff Clausen meget mere om i denne video

Få vores nyhedsbrev
- viden, inspiration, nyheder om vores arrangementer og værktøjer til dit lederliv.

MPI – test og certificering

Vil du arbejde med din evne til at skabe balance i de paradoksale ledelsespositioner eller certificeres til at arbejde med andres evne.

Læs om det her

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.