Scroll Top

Digital ledelse og SoMe i store organisationer

Viden

Digital ledelse og SoMe i store organisationer

Digital ledelse er en nødvendighed – ikke kun her i coronatiden, men i det hele taget.
Som offentlig leder kan du ikke længere gemme dig bag dit byvåben – du skal derud selv. Hvordan lykkes du med det og hvor ligger faldgruberne?

Lær af en af de bedste, Martin Østergaard, direktør fra Børn og Unge i Aarhus Kommune, der er særdeles aktiv på sociale medier, og som i samtale med Camilla Duus deler ud af sine erfaringer.
Martin Østergaard fortæller om ”bøvl og blær”, som han kalder det – og kommer med gode råd til ledere, der ønsker at skabe resultater gennem digital ledelse.

Det allerførste gode råd er, at du skal se det som en proces: Det er 10 års prøvehandling, der ikke er slut endnu- hvordan gør jeg og hvad virker? Digital ledelse er en rejse, man er på. Og det er ikke så farligt, som det bliver gjort til!

Samtale mellem Martin Østergaard (Direktør for Børn og Unge i Aarhus Kommune) og Camilla Duus (Clavis Erhvervspsykologi).

Præferencer
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.